herman-miller-eames-lounge-chair-04-1541

Nexclusives

Godt design er vores passion. Vi er et internationalt møbel-agentur med base i Amsterdam og et galleri i den Hollandske by Ootmarsum. Vores nuværende kollektion består af brands som Knoll, Vitra, Cassina, Arflex, Ligne Roset, mm. Vi har derudover moderne kunstværker til salg af den europæiske avant-garde bevægelse CoBra. (Karen Appel, Corneile etc.)

 

I vores sortiment har vi både ældre og fabriksnye high-end dessignklassikere til salg. Med vores ekspertise forsøger vi at guide hver enkelte kunde igennem verdenen af design, ved at dele vores viden samt at rådgive omkring eventuelle køb. En del af vores forretning består også i at evaluere og restaurerer møbler.

 

Hvordan kan vores priser være så lave?

De fleste designklassikere af højt renommerede brands bliver udelukkende distribueret til autoriserede forhandlere.

Nexclusives sælger udelukkende 100% originale produkter af officielle producenter og brands, uden at være en autoriseret forhandler.

For at tilbyde vores kunder de bedst mulige priser, køber vi vores møbler på EU-markeder, samt overskudslagre og auktioner rundt i Europa. Dette er grunden, sammen med et lavt marketingsbudget og en stram salgsstruktur til at vi kan sælge vores produkter til så attraktive priser.

 

Indkøb og handel

Vi er konstant på udgik efter nye leverandører, møbelbrands, designklassikere og andre eksklusive kunstværker. Ved køb af et af vores produkter, tilbyder vi altid muligheden for at bytte med andre møbler etc. i stedet for kontant betaling.

Vi tilbyder også fragt til verden over.

 

Virksomhedens grundlag

I det sidste århundrede har vi alle set hvordan udviklingen tenderer for masseproducerede og lav-kvalitets produkter. Nyere historie har også lært at vi skal sætte pris på hvad vi har tilbage af vores planet. Designere som Charles og Ray Eames var nogle af de første der begyndte at sætte spørgsmålstegn ved menneskets forbrugsvaner.

Med det i mente, udviklede de fantastisk kvalitet i tidløs design, fordi de forstod vigtigheden af at bevare vores miljø.

Nexclusives forsøger at bidrage til denne filosofi ved at give designmøbler af høj kvalitet forlænget holdbarhed og bæredygtigt liv.

 

Mission statement

"Over the last century mass-produced and often low-quality products reign supreme. Events in recent history showed us that we need to cherish what remains of our planet. Designers like Charles and Ray Eames were some of the first who questioned our way of consumption.

 

With this in mind, they developed excellent quality and timeless designs, because they understood the importance of preserving our environment. Nexclusives are trying to contribute to this philosophy by giving quality designer products a new durable and sustainable life."

40073984_10160609320550391_7382255282321

"Nikolaj Kissmeyer, Scandinavian Partner and Design agent."

  • Instagram
  • Facebook Social Icon